Betöltés...

Betöltés...


Rólunk mondták

Rólunk

Hegedű, brácsa, cselló és nagybőgő vonókat kínálunk zenész barátainknak, zeneiskoláknak és klasszikus hangszer üzleteknek. Hegedűsként tudom, hogy vonót nem lehet venni "polcról". A vonók kipróbálásához, teszteléséhez igyekszünk a legrugalmasabb módot megtalálni. Kelet-Magyarország és Budapest területén (természetesen elsősorban Debrecenben) biztosan megoldjuk a személyes kipróbálási lehetőséget. Népszerű és bevált, jó minőségű kiegészítőket is kínálunk, mint gyanták, hangfogók, tokok.

Megbízható saját márka
Több éves kipróbált üzleti kapcsolat után egy professzionális kínai műhellyel hosszútávú együttműködést alakítottunk ki és egy olyan portfóliót kínálunk közösen, amely megfelel mind a kezdő, mind a professzionális zenét tanulók, hallgatók, zenészek, művészek igényeinek. A saját márka neve: "Cs. Arpeggio". Ezt a nevet fogja találni a kápa fölött a pálcába beütve arany színnel. Ezzel a márkanévvel olyan vonókat kap, amelyek ár-értékben a legjobbak! Nagyrészt raktáron vannak, illetve a szállítási határidő rövid, kiterjesztett garanciát kínálunk, mennyiségi árengedmény és minden vonó gyakorlott mesterek által irányított kézi munka eredménye.

Várjuk partnereink érdeklődését!vonó eladás


Személyesen kipróbálható

Lehetőség szerint a személyes kipróbálást, megtekintést ajánljuk!

Minőségi garancia

A vonók minőségét ellenőrizzük, szükség esetén mester bevonásával és javítást (szőrözés, bőrözést, lakkozást) is vállalunk.

A vonók készítői

Sokéves tapasztalatok alapján kapcsolatban vagyunk megbízható kínai műhelyekkel. A kínált vonók többsége kínai műhelyekből, mesterektől származnak. Elismerve a klasszikus, elsősorban francia és német vonókészítő mesterek/iskolák felülmúlhatatlan minőségű (és árú) vonóit, a zenészek véleménye alapján is meglepően jó vonókat kínálnak a kínai műhelyek. Különösen haladó (és ár/értékben vonzó) technológiát alkalmaznak a karbon és hibrid vonók készítésében. Kínálatunkban - ritkábban - előfordul elsősorban új, mester vonó is.